JHT Kalajoki ry sai palkinnon seuratyöstään
4.11.2019 18:56 Uutiset / Pääsivusto


Jussi Jokinen ja Irina Hannula vastaanottivat JHT Kalajoki ry:lle myönnetyn vuoden 2019 Pohjois-Pohjanmaan järjestöteko -palkinnon.


Pohjois-Pohjanmaan järjestötekopalkinto 2019 Kalajoelle


JHT Kalajoki ry:n lasten ja nuorten liikunnallisuuden tukemiseen tehty pitkäjänteinen ja monipuolinen työ olivat perusteena palkinnon myöntämiselle. Seura järjestää vuosittain yhteistyössä oman seuransa kasvatin Jussi Jokisen kanssa hyväntekeväisyystapahtuman, jolla kerätään rahaa junioritoimintaan. Pohjois-Pohjanmaan vuoden järjestöteoko 2019 -palkinto jaettiin nyt ensimmäisen kerran ja teemana oli nuoret. Palkintoperusteissa korostettiin erityisesti rajojen ylittämistä ja vaikuttavuutta. Palkintona yhdistys saa 1000 euroa toimintansa tukemiseen.

Kalajoella järjestettävä jääkiekkotapahtuma on järjestetty jo yhdeksän kertaa. Jussi Jokinen kertoo, että tapahtuma on koko seuralta iso puristus ja varsinkin ensimmäiset vuodet olivat haastavia. Tapahtumaa on saatu kehitetyksi vuosi vuodelta paremmaksi. Hän kiittelee vapaaehtoisten työpanosta. "Palkinto on hieno tunnustus seuralle tehdystä työstä.” Tapahtuman tuotoista osoitetaan vuosittain lahjoitus lasten liikuntaa tukevalle kohteelle sekä seuran junioritoiminnalle. "On tärkeää, että pystyy auttamaan ja antamaan takaisin yhteisölle, jolta on saanut hyvät eväät elämään", korostaa Jokinen. Vuonna 2018 lahjoitettiin Kalajoen alakouluille 15 000 euron arvosta välituntiliikuntavälineitä. Tänä vuonna lahjoitettiin samalla summalla liikuntavälineitä päiväkodeille, ryhmäpäiväkodeille ja perhepäivähoitajille. Lisäksi vuosittain jaetaan stipendejä lasten liikunnan tukemiseen.

JHT Kalajoki ry:n puheenjohtaja Hanna Niemi iloitsee palkinnosta. "Jussi Jokinen All Stars tapahtuma on mahdollistanut seurassamme edullisen ja laadukkaan harrastamisen sekä tukenut lasten ja nuorten liikuntaa Kalajoella. Tapahtuma on koko seuran yhteinen ponnistus ja vanhempien tekemä talkootyö on merkittävässä roolissa tapahtuman onnistumiseksi. On hienoa saada tunnustusta jo yhdeksännen kerran järjestetylle hyväntekeväisyystapahtumallemme", Niemi kertoo.

Maanantaina 4.11.2019 Pohjois-Pohjanmaan maakuntapäivillä luovutetun palkinnon vastaanottivat JHT Kalajoki ry:n puolesta Jussi Jokinen ja Irina Hannula.

JHT Kalajoki ry kiittää saamastaan tunnustuksesta!
   
Lisää uutisia
JHT Kalajoki Ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat